متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1404/07/02 - 19:08
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تشویق دانش آموزان به خوردن صبحانه

تشویق دانش آموزان به خوردن صبحانه

���� تشویق دانش آموزان به خوردن صبحانه
 ����گفتگو با سرکار خانم لیلاسادات ابراهیمی کارشناس تغذیه بیمارستان روانپزشکی بهاران
����وعده صبحانه سوخت اصلی مغز و بدن در ابتدای روز است. حذف صبحانه باعث کاهش تمرکز، خستگی زودرس و پرخوری در طول روز شده و راندمان یادگیری دانش آموزان را کاهش می‌دهد. تشویق دانش آموزان به مصرف صبحانه در ابتدای روز یکی از اصول مهم تغذیه‌ای به شمار می‌رود.����در ابتدای روز باید خوراکی هایی مصرف شوند که قند پایین و پروتئین و فیبر بالا داشته باشند و از جهش ناگهانی قند خون جلوگیری کنند، مانند:
*پروتئین‌ها: تخم‌مرغ، پنیر کم‌نمک، شیر، ماست، کره بادام‌زمینیt
*کربوهیدرات‌های پیچیده: نان سبوس‌دار، جو دوسر، غلات کامل، سیب‌زمینی
* میوه‌ها و سبزیجاتبسیاری از دانش آموزان صبحانه می‌خورند اما ترکیب آن کیفیت خوبی ندارد. مصرف مواد غذایی با قند بالا بدون فیبر و پروتئین علاوه بر فقر ریزمغذی‌ها، باعث افزایش سریع قند خون و سپس افت سریع آن و درنتیجه کسلی و بی‌حوصلگی می‌شود مانند:
✅چای شیرین شده با شکر، نبات یا عسل
✅ شیرکاکائو آماده صنعتی
✅ کیک و بیسکویت
✅نان سفید بدون سبوس
✅عسل، مربا و کره زیاد
✅میوه به تنهایی؛ سالم است ولی کافی نیست و باید همراه با پروتئین مصرف شود.همچنین مصرف قهوه پررنگ یا انرژی‌زا بصورت ناشتا، باعث تحریک معده و افزایش اضطراب می‌شود.����به خاطر داشته باشید یکی از مهم‌ترین عوامل تغذیه صحیح کودکان و نوجوانان، الگوهای تغذیه‌ای والدین است. در صورتی که والدین مایل به ایجاد عادت‌های غذایی سالم در فرزندان خود هستند، باید خود رفتارهای تغذیه‌ای مناسب مانند مصرف منظم صبحانه، انتخاب غذاهای مغذی و پرهیز از مواد غذایی قندی و فرآوری‌شده را الگو قرار دهند، زیرا کودکان با مشاهده و تقلید از والدین، این رفتارها را می‌آموزند و به عادت‌های سالم غذایی پایبند می‌شوند.
✍️روابط عمومی بیمارستان روانپزشکی بهاران
  • گروه خبر : اخبار
  • کد خبر : 54636
Keywords
زهرا میرشکار
خبرنگار

زهرا میرشکار

Comments

0

comment

تنظیمات قالب