اخبار > دکتر بخشانی

مجله بین المللی رفتارهای پر خطر و اعتیاد

افتخاری دیگر در ارتقاء جایگاه تولید علم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ؛

"مجله بین المللی رفتارهای پر خطر و اعتیاد"دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، اولین مجله این دانشگاه که در پایگاه اسکوپوس نمایه شد

"مجله بین المللی رفتارهای پر خطر و اعتیاد"دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، نخستین مجله این دانشگاه است که در پایگاه جهانی اسکوپوس نمایه شد.

به گزارش روابط عمومی- دکتر نورمحمد بخشانی سردبیر مجله بین المللی رفتارهای پرخطر و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این خبر گفت : خوشبختانه این مجله از 5 سال پیش تا کنون با انتشار مقالات علمی قوی و معتبر موفق شده است تا در 16 پایگاه مهم از جمله Pubmed و National library of medicine  نمایه شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه Pubmedیکی از معتبر ترین پایگاه های علمی در جهان است گفت: اسکوپوس هم یکی از دو پایگاه اصلی و معتبر اسنتادی در جهان و به عنوان شاخص علم سنجی کشورمعرفی شده است و  خوشبختانه مجله بین المللی این دانشگاه پس از ارزیابی محتوا و فرایند انتشار آن توسط Content Selection & Advisory Board (CSAB)  جهت نمایه دراین پایگاه معتبر جهانی مورد تایید قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه مقالات این مجله مورد استفاده و ارجاع پژوهشگران تمام جهان قرار می گیرد تصریح کرد: این مجله جهت ارزیابی مقالات از نظرات  حدود 200 داور از داخل و خارج از کشور استفاده می کند و مقالات ارسالی نیز محدود به داخل کشور نیست و پژوهشگرانی از کشورهای اروپائی، آمریکایی و آسیایی به این مجله مقاله ارسال می کنند.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین افتخارات ما در این مجله ، بهره گیری از نتایج مقالات آن در کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از اعتیاد و رفتارهای پر خطر است و این گام مهمی در راستای بهره گیری از علم در بطن جامعه است.

گفتنی است: در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان 7 مجله علمی چاپ می شود.

افتخاری دیگر در ارتقاء جایگاه تولید علم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ؛

گفتنی است: در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان 7 مجله علمی چاپ می شود.

يکشنبه ٤ مهر ١٣٩٥ ١٠:٢٧ News ١٣٤٠٥

این خبر فاقد نظر می باشد