تغذیه سالم

 

نقش تغذیه در سلامت روان


اعمال برخی تغییرات دررژیم غذایی طی 50 سال گذشته  نقش مهمی در افزایش بیماری های روانی داشته است. روشی که در حال حاضر برای تولید غذاها به کار می رود تعادل مواد مغذی مهم مورد مصرف رو بهم زده است.

گرایش مردم به مصرف مواد غذایی حاوی قند و چربی بیشتر و اجتناب از مصرف مواد غذایی تازه منجر به افسردگی و مشکلات حافظه و ... می شود. به گفته دکتر اندرمک کلاچ مدیر انجمن سلامت روان در انگلیس همه از اثر رژیم غذایی بر جسم مطلعیم.اما در حال حاضر در آغاز راه شناخت چگونگی تاثیر پذیری مغز به عنوان یک اندام از مواد مغذی موجود در غذاها هستیم.

توجه به مشکلات سلامت روان با تغییرات در رژیم غذایی گاهی اوقات در مقایسه با مصرف دارو یا مشاوره نتایج بهتری دارد.محققان می گویند افزایش کشاورزی صنعتی باعث ورود آفت کش ها به مواد غذایی شده و ترکیب چربی بدن حیوانات را به علت تغییر جدید آنها تغییر داده است.

رژیم غذایی موجب تغییر تعادل اسیدهای چرب مهم امگا 3 و امگا 6 در مرغ که مغز باید از عملکرد مناسب آن مطمئن باشد نیز شده است.

 

 

 

 

 

 


محتوای مرتبط